Krása ženy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Clip in vlasy

Používanie vlasových príčeskov a parochní sa eviduje už niekoľko stáročí. Prvé zápisky popisujú vlasové parochne už pri Kleopatre. Nosenie a používanie vlasových príčeskov stále napredovalo, až do dnešných čias. Dnes máme niekoľko rôznych druhov nosenia a nadpájania vlasových príčeskov, ale v poslednej dobe sa vo veľmi silnom prúde rozbehlo používanie Clip in vlasov (Clip in hair extensions).
Používanie vlasových príčeskov a parochní sa eviduje už niekoľko stáročí. Prvé zápisky popisujú vlasové parochne už pri Kleopatre. Nosenie a používanie vlasových príčeskov stále napredovalo, až do dnešných čias. Dnes máme niekoľko rôznych druhov nosenia a nadpájania vlasových príčeskov, ale v poslednej dobe sa vo veľmi silnom prúde rozbehlo používanie Clip in vlasov (Clip in hair extensions). Používanie Clip in vlasov sa rozšírilo, pretože sú cenovo dostupné a ľahko aplikovateľné. Sú vhodné na denné nosenie, aj na špeciálne príležitosti. Nasadenie Clip in vlasov trvá do 5 minút, doma napr. v kúpeľni. Nemusíte chodiť do drahých salónov, a utrácať nielen peniaze ale i čas. Najväčšou výhodou ľudských Clip in vlasov je, že sú rovnaké ako Vaše vlastné vlasy. Je priam nezistiteľné, ktoré sú Vaše skutočné vlasy, a ktoré sú Clip in vlasy. Tieto vlasy sa s Vašimi vlasmi zladia, a vytvoria Vám žiadaný objem a dĺžku. Keďže ľudské vlasy sú oveľa kvalitnejšie ako syntetické Clip in vlasy, sú aj oveľa prirodzenejšie a jemnejšie na dotyk. Na ľudské Clip in vlasy môžete používať klasické, ale samozrejme kvalitné vlasové prostriedky, ktoré ste doposiaľ používali na Vaše vlastné vlasy. Naviac ich môžete kulmovať, fénovať, žehliť a pod. Pri syntetických vlasoch sa neodporúča používať klasické vlasové spotrebiče, ale len tie, ktoré sú určené na ich úpravu. Jednoducho Clip in vlasy sú najvhodnejšie riešenie na dosiahnutie želaného bohatého objemu a dĺžky vlasov, v čo najkratšom čase za prijateľné ceny. Zdroj: http://www.vlasyclipin.sk

Clip in vlasy | stály odkaz

Komentáre

  1. metoda
    a ine metódy predlžovanie vlasov budete popisovat?
    publikované: 24.05.2011 18:53:55 | autor: Lenka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Vlasy a vlasové sety.
    Super článok. Dosť inšpiratívne.
    publikované: 21.10.2011 12:52:32 | autor: Martina (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. parochne
    ja preferujem parochne, lepsie ako clip in
    publikované: 21.10.2015 23:30:10 | autor: Martina (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. inemetody
    a ine metódy odporucate?
    publikované: 21.10.2015 23:31:27 | autor: Inna (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Bydlení
    Zdravím Vás,
    také bydlím ve Vlasé nad Labem. Je to tedy moc krásné a užívám si hlavně místní přírody. Tohle místo mi doporučili tady: https://www.eurobydleni.cz/byty/kromeriz/pronajem/ Narodila jsem se nedaleko a cesta sem nebyla nijak náročná... <3 Ještě jednou díky moc.
    publikované: 14.12.2021 00:26:25 | autor: Dominik Toušek (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014